Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Autó dekoráció - cégautó képes leírás - Cégautó.tlap.hu
részletek »

Autó dekoráció - cégautó - Cégautó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: cegauto.tlap.hu » Autó dekoráció - cégautó
Keresés
Találatok száma - 28 db
Ati dekor

Ati dekor

1996-ban alapítottuk cégünket. A profilunk csak dekorációs anyagok és berendezések forgalmazását takarta. Ma már sok kollegával fáradozunk azon, hogy megrendelőink elégedettek legyenek. Céljaink: Meglévő és leendő ügyfeleink megelégedésére végezni munkánkat, igényeiknek formálása az igényesebb, minőségibb reklámok elkészítése érdekében. Cégstruktúránk a következő: Csapatunkban megtalálható: grafikus, ipari alpinista, villanyszerelő, szerkezet és géplakatos, dekoratőr akik igen nagy tapasztalattal rendelkeznek és kreatívak. Tevékenységünk szinte felsorolhatatlan.

Autó matrica

Autó matrica

Az autódekorációkat minden esetben a legjobb minőségű alapanyagból gyártjuk, alap minőségű alapanyaggal nem dolgozunk, hisz fontos a tartósság, így az atutódekorációját szakszerű felhelyezést követően éveking élvezheti, így a matricák laminálva vannak (plusz átlátszó fedő, védőréteggel ellátva)

Autódekor

Autódekor

Válassza a DON kft. autódekorációs szolgáltatásait, ha gépjárművét részben vagy akár egészben dekorálni kívánja. Fóliáink nem csupán hatalmas színválasztékban, de számos felülettípusban is megrendelhetőek. Referenciáink céges autók, flották mellett taxitársaságok és magánszemélyek egyaránt. Minden esetben rövid határidővel dolgozunk. Weboldalunkon megtekintheti cégünk teljes kínálatát, hiszen a dekoráció mellett egyéb kiegészítőkkel is várjuk megrendelőinket. Autóüveg fóliázás tevékenységünk közel ötven típusra igényelhetőek. Árainkat meg is tekintheti cége gépjárműtípusa szerint.

Autodekor

Autodekor

Az autodekor webáruházunkban csak minőségi termékeket kínálunk, amelyeket megbízható forrásból szerzünk be. Nem foglalkozunk gyenge minőségű alapanyagokkal. Ezért vállalunk olyan garanciákat, amelyeket egyik versenytársunk sem vállal. Miért? Mert mi csak akkor vagyunk elégedettek, ha Te is elégedett vagy velünk.

Autódekor - Autófólia

Autódekor - Autófólia

Egyedi grafikai tervezésű autódekoráció szerkesztésével, gyártásával (nyomtatás, plotteres vágás), dekorálásával, illetve ablak - szélvédő üveg fóliázással foglalkozunk közel 10 éve garanciával. Ablaküveg fóliát kizárólag LLumar termékeket alkalmazunk, a műbizonylat hologrammos plasztikkártya, amit a közlekedés felügyelet postáz ki az Ön címére. Autók teljes becsomagolását is végezzük (carwrapping). Széles a választék csomagoló fóliákból, normál, és prémium kategóriás, illetve exclusive anyagaink is vannak, hogy mindenki igényét ki tudjuk elégíteni. Fóliáink védik a fényezését gépjárművének kavicsfelverődés, karcolás és a káros UV sugárzás ellen. Forduljon hozzánk bizalommal! Van online rádió is az oldalon a hétköznapokra.

Autódekoráció

Autódekoráció

Az utakat járva lépten-nyomon látunk a cégek neveit hirdető feliratokat - az egyszerű kis szolídan feliratozottaktól egészen a tetőtől talpig reklámmal borított autókig. Talán a legolcsóbb és legszélesebb réteg elé tárt mobil hirdetés, amely egy többmilliós autó értékének töredékéért elkészíthető. Ez igaz egy üzletkötői autóra, de akár igaz egy rakományt szállító kamionra is.

Autófólia megoldások

Autófólia megoldások

Autófólia Budapesten - autó fóliázás remek áron, tartós kivitelben! Fóliáink kényelmet és biztonságot nyújtanak Önnek és szeretteinek. Az autóüveg fólia árak típusonként változnak: hő- és UV-védelmet, szilánkvédelmet, ill. belátásvédelmet egyaránt tudunk biztosítani. Fedezze fel az autófóliázás új dimenzióját a SkyFol prémium termékeivel! Autóüveg fóliázás Budapesten, páratlan garanciális feltételekkel. Forduljon hozzánk bizalommal, és kérjen ajánlatot! Az autófóliázás árakról részletesen tájékozódhat honlapunkon.

Autós dekorációk

Autós dekorációk

Biztosan már Ön is észrevette, hogy egyre több cég alkalmazza az egyik leghatékonyabb hirdetési megoldást termékeinek, szolgáltatásainak reklámozására, az autómatricázást. Az autóreklám sikere a kedvező ár-érték arányában és a magas hatásfokában rejlik! A jármű ugyanis az egyszeri dekorációs költség ellenében éveken keresztül mutatja a hirdető céget a nagy nyilvánosságnak.

Bolkoprint

Bolkoprint

Cégünk a már 14 éve sikeresen működő Bolko szitanyomó üzem partnercégeként, azzal szoros együttműködésben alakult meg. Az egyre növekvő igények kielégítésére szükségessé vált a bővülés, e célból jött létre a Bolko-Print Dekorációs és Szolgáltató Kft., melynek fő profilját a dekoráció és nyomdai munkák, valamint dekorációs alapanyagok értékesítése képezi.

Hirdetés
Clearplex

Clearplex

A ClearPlex kavicsvédő fólia segít csökkenteni a környezeti terhelést! Minden évben több mint 10 millió szélvédőt cserélnek világszerte. Az összes cserélt szélvédő a hulladék lerakóhelyeken végzi,ez percenként 19 szélvédőt jelent, ami a hulladéktárolókba kerül. A biztonsági üveg(szélvédő) biológiailag nem bomlik le és nem újrahasznosítható!!! A hulladék lerakóhelyek területének 10%-át kicserélt szélvédők teszik ki.

Fóliavágás

Fóliavágás

Internetről, fotóról vagy akár kézi rajzról is el tudjuk készíteni a kívánt matricát, de ebben az esetben (sajnos) gyártásra alkalmas formára kell elkészítenünk. Ennek mindig van bizonyos plusz költésége, mely viszont már utánrendeléskor nem jelentkezik többet.

G & G

G & G

A Gege Hungary Kft. 2008-ban alakult, de a képviselt G ∓G név mögött, 1995 óta több mint 15 év szakmai tapasztalat áll. Több mint 5000 elégedett ügyfél tanúsítja az ISO minőségbiztosítás mellett, a kiemelkedő minőséget, a megfizethető árat és a kiváló ár - érték arányú funkcionalitást.

Grafic design

Grafic design

Autódekoráció, egyértelmüen az egyik leghatékonyabb reklámok közé tartozik. Cégünk 2000-óta vállalja magas színvonalon autódekoráció tervezését, kivitelezését. Ön valószínüleg sokszor találkozott már az utakon fóliával részben, vagy egészben dekoráltt autókkal, tehergépjárművekkel. Ahogy az Ön figyelmét is felkeltette, úgy másokét is vonzza a dekorációnak, reklámozásnak ez a formája.

Hema

Hema

Vállalkozásunk 2000 februárjában alakult, fő célunk vevőink gyors, a lehetőség szerinti legszélesebb skálán történő kiszolgálása. Tevékenységünk kezdetén főleg pvc hegesztéssel és konfekcionállásal ill. ezek javításával foglalkoztunk. Az időközben megnövekedő igények ill. a kialakult kapcsolatrendszerünk eredményeként ma már komlex kiszolgálásban tudjuk részesíteni kedves vásárlóinkat.

Ipixel

Ipixel

Minimális anyagi befektetéssel növelheti gépjárműve esztétikai megjelenését, utazási komfortját, autója biztonságát, emeli gépjárműve megjelenését, a hőenergia visszaverésével növeli utazási komfortját, csökkentheti az autó fogyasztását a klímaberendezés csökkenő üzemeltetése folytán, véletlen vagy szándékos üvegtörés esetén egyben tartja az üveget, lecsökkentve a sérülés és a károkozás nagyságát.

Kariker

Kariker

Autódekoráció, egyértelműen az egyik leghatékonyabb reklámok közé tartozik. Az Ön figyelmét is felkeltette, úgy másokét is vonzza a dekorációnak, reklámozásnak ez a formája. Érdemes tehát cégét, vállalkozását ilyen formában reklámozni. Sokféle autódekoráció létezik. Van hogy csak egy egyszerű logó, van hogy némi felirat, és van hogy szinte egy fotóalbum húz el előttünk az utcán. Óhatatlan, hogy odapillantson az ember, hiszen kiemelkedik a szürke hétköznapokból a reklámozásnak ez a sokszínű megnyilvánulása. Lehetőség van a fotó realisztikus megjelenítésre is. Bármilyen fotó, fotómontázs beilleszthető, nyomtatható a kültéri fólia alapra. A lent megjelent képek csak ízelitőül szolgálnak ahhoz, hogy Ön bepillantást nyerjen az autódekoráció kimeríthetetlen tárházába.

Kreatív műhely

Kreatív műhely

Vállaljuk egyedi, saját vagy hozott tervezésű dekorációk elkészítését és felrakását személy- és tehergépkocsikra egyaránt. Választható fóliából készült dekoráció 1-5 év kültéri tartóssággal, illetve poszternyomtatásos kivitelben 1-5 év kültéri tartóssággal. Amennyiben nem mi tervezzük a dekorációt, úgy kérjük, hogy azt lehetőleg vektoros (corel) formában hozza el nekünk. A helyszínen való felmérést javasoljuk minden esetben. Amennyiben külső helyszínen történik a felmérés kiszállási díjat számítunk fel.

Tuti menü