Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Autókölcsönző - cégautó képes leírás - Cégautó.tlap.hu
részletek »

Autókölcsönző - cégautó - Cégautó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: cegauto.tlap.hu » Autókölcsönző - cégautó
Keresés
Találatok száma - 9 db
Arleta Rent

Arleta Rent

Az Arleta Rent Autókölcsönző 2011-ben kezdte meg autókölcsönzési tevékenységét, autókozmetikánk már több évre tekint vissza. .. Pár hónap alatt kimagasló sikereket értünk el, amit köszönhetünk megbízható autóparkunknak és rugalmasságunknak. Maximalisták vagyunk, ezért bízunk benne, hogy lelkesedésünk töretlen lesz!

City Rent a Car

City Rent a Car

Szeretnénk segítséget nyújtani abban, hogy minél gyorsabban és egyszerűbben - az ön szempontjainak megfelelően - szerezzen információkat szolgáltatásainkról, a foglalás módozatairól és a kölcsönzés feltételeiről.

Császár Rent

Császár Rent

A Császár Cégcsoport, melyhez a Császár Rent is tartozik, több mint 9 milliárd forintos éves nettó árbevételével Veszprém megye legnagyobb és az Észak-Dunántúl egyik legjelentősebb autópiaci szereplője. Zala , Komárom-Esztergom és Veszprém megyében Császár Autószerviz Kft. néven kizárólagos forgalmazói vagyunk a Renault, Nissan és Dacia márkáknak. Képviseleteink Zalaegerszeg, Keszthely, Tatabánya, Komárom, Ajka, Pápa és Veszprém városokban találhatók meg. Veszprém megyében Pápán és a megyeszékhelyen Veszprémben a Császár Cégcsoporthoz tartozó Autó-Nexus Kft. által Ford forgalmazóként veszünk részt a gépjárművek értékesítésben.

Dádi Consult Kft. - Teherautó Bérlet

Dádi Consult Kft. - Teherautó Bérlet

Online teherautó bérlés Budapesten. A bérelt furgon vagy kisteherautó teherbírása 1,2 tonna. A teherautó bérlés során igénybe veheti sofőrjeink szolgáltatásait is. Ebben az esetben nem szükséges a kaució kifizetése. Tegye kényelmesebbé a ki- és bepakolást molnárkocsi bérlésével! Kérésére pakolóembereket is küldünk, akik segítségére lesznek a cipekedésben. Kínálatunkban háromszemélyes kisteherautók közül válogathat. Bérelhető autóink között szerepel Fiat Ducato Maxi, Citroen Jumper Maxi, Peugeot Boxer Maxi, Iveco 35-10, Mercedes Sprinter és Volkswagen LT kisteherautó is. A bérelt teherautó a 22. kerületben található telephelyünkön vehető át, illetve sofőrünk a kért helyszínre viheti az autót.

Gas-Car

Gas-Car

Vállalati stratégiánk alapja partnereink részére olyan teljes körű szolgáltatás biztosítása, melynek középpontjában nem csupán a járműpark pénzügyi finanszírozása, hanem a gépjárműflotta üzemeltetésével kapcsolatos mindennemű feladat ellátása áll. Ennek eredményeként partnereink járművekkel kapcsolatos tevékenysége a jármű szakszerű használatáig terjed, így idejüket és energiájukat 100%-ban cégük fő tevékenységére fordíthatják.

Király autókölcsönző

Király autókölcsönző

Cégünk 2003 óta tevékenykedik Nyergesújfalun és vonzáskörzetében. 2010 nyarán indítottuk autóbérlés szolgáltatásunkat. Jelenleg autókölcsönzői tevékenységünk fókuszában a személygépkocsik állnak. Emellett gépkocsi parkunkban megtalálható tehergépkocsi is. Járműveink megkímélt állapotban, kilométer korlátozás nélkül, minden esetben kitakarítva állnak kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Limuzin kölcsönzés

Limuzin kölcsönzés

Hummer luxus limuzin kölcsönzés. Egyedi luxus limuzin bérlés igényes embereknek. Hazánkban egyedüli és kiemelkedően magas színvonalú limuzin kölcsönzés, bérlés, igényes eseményekre, neves alkalmakra, amikhez a teljes Hummer családot elérhetővé tettük, mindezt kiegészítve egy Excalibur Limoval, mely valódi ritkaság még Amerikában is, így a legnevesebb sztárkínálat közül válogathat, melyek egyikével felejthetetlen élményekkel lehet gazdagabb. Ha csúcsminőségre vágyik, próbálja ki szolgáltatásunkat, hogy megbecsült törzsvendégünk legyen, akiknek VIP ajándékokkal szokásunk kedveskedni. Büszkeségeink: Hummer H1 1987-es évjárat, űrkorszakot idézően frissen restaurálva. Hummer H2 minden elérhető extrával, univerzális fekete színben. Hummer H3 egyedi pink dizájnnal, melynek bérlése időutazás a jövőbe Excalibur XL múltat idéző forma a mai kor technikájával összehangolva Hummer limuzin kölcsönzés céges rendezvényekre is. Kérd ajánlatunkat most!

Optimusautó

Optimusautó

Fiatal cégünk a mai modern gondolkodásmóddal azonosulva dinamikusan fejlődik. 2002-es megalakulása óta jelentős sikereket könyvelhet el a vendéglátás és a kiskereskedelem valamint a gépkocsi bérbeadás területén is. Ez utóbbi a legfiatalabb üzletág, ennek ellenére már számos visszatérő ügyféllel büszkélkedhetünk, mind a magánszemélyek, mind pedig a cégek tekintetében.

Tartós autó bérlet árak

Tartós autó bérlet árak

Céges autóbérlés Budapesten és országszerte, önerő nélkül! Rendkívül kedvező bérleti díjak, alacsony kaució és átfogó, full-service autókölcsönzési szolgáltatások: a beüzemeléstől a szervizen keresztül, az autó eladásáig minden elképzelhető járulékos teendőt átvállalunk (egyetlen költség fejében), hogy Önnek csakis a vezetéssel kelljen foglalkoznia. Naprakész autóparkkal és rugalmas szerződési feltételekkel várjuk Kedves Partnereinket! Vegye igénybe flottakezelési szolgáltatásunkat, ha több gépjárművet szeretne tartós bérletbe vonni.

Tuti menü