Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cégautó bérlés képes leírás - Cégautó.tlap.hu
részletek »

Cégautó bérlés - Cégautó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: cegauto.tlap.hu » Cégautó bérlés
Keresés
Találatok száma - 12 db
Autókölcsönzés Online

Autókölcsönzés Online

Autókölcsönzés, bérautó foglalás külföldön és belföldön interneten keresztül. Online autóbérlés szolgáltatás garantáltan legjobb árakon az autó kölcsönzés piac kiemelkedő vállalkozásainak ajánlatából. Olcsó autókölcsönzés lehetőségét a világszerte működő autókölcsönző partnerek ajánlatainak árösszehasonlítása adja, továbbá az árgarancia szolgáltatás. Autóbérlés során bármilyen felmerülő kérdés esetén kérjük hívja a ügyfélszolgálatunkat. Világszerte több mint 26000 autókölcsönzés ponton van lehetőség a bérautó felvételére és leadására. Több mint 180 világmárka autókölcsönző biztosítja megbízható bérautó kínálatot, hatalmas választékot és garantáltaltan legjobb árakat. Autóbérlési partereink között található: AVIS, Budget, Hertz, stb.

Autót bérelek

Autót bérelek

Az autót bérelek oldalon keresztül lehetőség nyílik többek között a bérléshez szükséges autók keresésére egy nagy adatbázisból, majd a kiválasztott autó kikölcsönzésére. Az oldalon lehetőség van személyautó bérlésre, valamint egyaránt flotta foglalásra is.

Cargo rent

Cargo rent

Autókölcsönzés Új és rendszeresen karbantartott autók (Suzuki, Ford, Opel) kölcsönzése nagyon kedvező feltételekkel! Tudjon meg többet az autókölcsönzésről. Kisbusz kölcsönzés, mikrobusz kölcsönzés Új Ford Transit kisbuszok, 100-125 lóerős motorokkal, kényelmes belső térrel, tágas csomagtérrel az Önök szolgálatában. Tudjon meg többet a kisbusz kölcsönzés feltételeiről!

Kisbusz bérlés cégeknek

Kisbusz bérlés cégeknek

Cégeknek vállalunk kényelmes autobuszokkal személyszállítást belföldön és külföldre egyaránt! A kisbuszok mellé sofőrt is biztosítunk! Tapasztalt sofőrjeinkkel biztonságosan utazhat a kiszemelt célpontra. Légkondícionált 19 és 22 személyes kisbuszainkban biztosan nem fog csalódni. Több napos úttal sem lesz gondja az utasoknak, mert sok csomagot is hozhatnak magukkal, mert bérelhető buszaink mellé utánfutó is, melyben kényelmesen elférnek a plusz csomagok! Nézze meg weblapunkat és kérjen árajánlatot az űrlap segítségével!

Kisbusz kölcsönzés

Kisbusz kölcsönzés

Kisbusz kölcsönzés, kisbusz bérlés, 15 és 16 személyes kisbusz bérlés sofőrrel, bel- és külföldi személyszállítás, autóbérlés Budapesten. Kisbuszok bérbeadása, 6 és 7 személyes autók kölcsönzése alacsony árak mellett. Kölcsönzőnknek köszönhetően a bérlés mostantól még olcsóbb, egyszerűbb és gyorsabb, mint korábban volt.

Kisteherautók

Kisteherautók

Volt már olyan problémája, hogy áruját Magyarország területén kellett valamely távoli településre eljuttatnia, és nem volt akkora az autója, amelybe kényelmesen, az áru épségét óvó módon elszállíthatta volna megrendelőjéhez? Vagy olyan helyzetbe került már, hogy szüksége lett volna egy pontos cégre, akinek hivatása a nemzetközi fuvarozás, aki a megadott időre, sértetlenül leszállítja áruját külföldre?

Lacibusz

Lacibusz

Minőségi szolgáltatások: bérlés, kölcsönzés, személyszállítás, transzer kedvező áron. Cégünk több mint 12 éves múltra tekint vissza a mikrobusz bérléfs, kisbusz bérlés ,személyszállítás területén. Sokrétű és színvonalas szolgáltatásokkal állunk tisztelt ügyfeleink rendelkezésére.

Recent Car

Recent Car

Foglalást felvenni minden esetben meghatározott kategóriára és nem meghatározott autóra tudunk. A bérleti idő minimum 24 óra (1 nap) a bérlet kezdetétől számítva. Minden újonnan megkezdett 24 óra az előzőt követően 1 órával újabb egész napnak számít, és ennek megfelelően kerül számlázásra. Fél napos bérleti időszak felszámítására nincs lehetőség. Ettől való eltérés kizárólag különleges bérleti periódus esetén lehetséges. (heti: 7 nap, hétvégi: péntek 12:00-től hétfő 09:00-ig)

Royalmobil

Royalmobil

Örömmel tudatjuk, hogy jelenleg 12 finanszírozóval állunk kapcsolatban, melyek közül lehet?sége van az Ön igényeinek legmegfelel?bbet kiválasztani. Egyedi konstrukciókkal is tudjuk segíteni ügyfeleinket, hogy a hitel Önhöz igazodjon és ne Önnek kelljen a hitelhez! Ha szeretné eladni autóját, de vev?jének hitelre van szüksége, vagy már kiszemelte autóját de a hozzá ajánlott hitel konstrukció nem felel meg, keressen fel minket! Megtaláljuk az Ön igényeihez mérten a legjobb megoldást.

Hirdetés
Solidus Flotta

Solidus Flotta

Nálunk minden olyan hasznos információt megtalál, mellyel megkönnyítjük döntéseit gépjárművei üzemeltetésével kapcsolatban. Kollégáim készséggel várják megkeresését, hogy személyesen is megtapasztalhassa szolgáltatásaink előnyeit. Remélem hamarosan Önt is ügyfeleink között üdvözölhetjük!

Teherautóbérlés

Teherautóbérlés

A nagy érdeklődésre való tekintettel cégünk a mikrobusz bérlés szolgáltatással bővítette kínálatát. Kifogástalan esztétikai és műszaki állapotban lévő mikrobuszokat kínálunk Non stop assistance szolgáltatással, hogy a lehető legkényelmesebben és biztonságban utazhassanak a megfelelő úti céljuk eléréséhez! Kisbuszaink előre egyeztetett időpontban a telephelyünkön megtekinthetőek, kipróbálhatóak! Ne bízza a véletlenre utazását, győződjön meg a saját szemével a fent írtakra és válassza bizalommal a garanciális prémium mikrobuszainkat!

Yes Autorent

Yes Autorent

A Bérautó Gyors Kereső (a honlap jobb felső részén) használatával az autókölcsönző szabad autóinak listáját kapja meg. Csak annyit kell tennie, hogy a Mettől, és a Meddig megadása után kattintson a 'Keresés' gombra. Az itt kapott listából kiválaszthatja, és akár on-line lefoglalhatja az önnek tetsző autót.

Tuti menü