Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cégautó flottakezelés képes leírás - Cégautó.tlap.hu
részletek »

Cégautó flottakezelés - Cégautó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: cegauto.tlap.hu » Cégautó flottakezelés
Keresés
Találatok száma - 16 db
Advitrans Kft.

Advitrans Kft.

A jelenlegi gazdasági helyzetben minden cégvezető keresi a költségcsökkentési lehetőségeket. Független szakértőként végzett Flottaudit.hu szolgáltatásunk feltárja a cégautó üzemeltetés optimalizálásában rejlő gépkocsinként 100-400.000 Ft/év potenciális megtakarítási lehetőséget. Ha úgy érzi, minden rendben a céges autókkal, akkor is érdemes külső szakértőkkel megvizsgáltatni a teljes munkafolyamatot. Ha már kihelyezte a flottaüzemeltetést, akkor pedig a külső flottakezelő szolgáltatásait és a gépkocsikkal kapcsolatos belső munkafolyamatok harmonizálását érdemes megvizsgáltatni. És ezt a nagyon felgyorsult autópiaci változások miatt ajánlott évente, de legalább kétévente újra elvégeztetni.

Autócentrum - Ford Szabó

Autócentrum - Ford Szabó

Az Autócentrum Szabó Kft. több mint 15 éves tapasztalatát felhasználva speciálisan vállalatok részére alakítottuk ki rugalmas és a nemzetközi flottaszolgáltatási sztenderdeknek megfelelő flotta konstrukcióinkat. Ügyfeleink részére teljes körű, szolgáltatói hálózatunkon keresztül országosan elérhető flottakezelési és finanszírozási szolgáltatásokat kínálunk. Finanszírozási szolgáltatásaink elérhetők pénzügyi lízing és tartós bérlet konstrukcióban, míg a flottakezelési szolgáltatások igénybe vehetőek zárt és nyílt elszámolással egyaránt. Szakmai tapasztalatunk, innovatív csapatmunkák és kapcsolataink révén rendkívül sokszínű termékpalettával, rugalmas, egyedi konstrukciókkal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Céges autó bérlés, flottakezelés

Céges autó bérlés, flottakezelés

Szüksége lenne egy megbízható lízing autóra, vagy egyszerre többre is? Segítségünkkel ez nem lehet akadály! Szolgáltatásaink között személyre szabható és megfizethető tartós bérleti konstrukciókat talál. Tájékozódjon az operatív lízing feltételeiről, előnyeiről weboldalunkon keresztül és döntsön a tervezhető, fix költségek mellett! Céges autó lízing rugalmas futamidővel, akár azonnali elbírálással a Bara Autóparknál. Tudjon meg többet ennek részleteiről elérhetőségeink egyikén! Számítunk az Ön megkeresésére is!

Céges Autófelvásárlás

Céges Autófelvásárlás

Cégünk 15 éve foglalkozik személygépjárművek, kisteherautók, sérültautók, hibás, motorhibás autók, üzemképtelen autók, céges flották, motorok, lejárt vizsgás autók, hiteles autók, készpénzes felvásárlásával. Természetesen a gépjárműveket hivatalos formában, adásvételi szerződéssel vásároljuk meg, amit 15 napon belül át is iratunk. Ezzel elkerüli azon kellemetlenségeket, hogy a szabadpiacon vagy hirdetésből eladott gépjárművet az új tulajdonosa nem íratja át és Önnek küldik éveken át a bírságokat.

Chevrolet - Gyulai

Chevrolet - Gyulai

Gépjárműveink ideális megoldást jelentenek azon cégek számára, akik magas minőségi kategóriába tartozó és jól felszerelt autókat keresnek dolgozóiknak - nem mellesleg elérhető áron. Céges felhasználóink már az első autó beszerzése esetén is jogosultak flottakedvezményre.

Eflotta Járműkövetés

Eflotta Járműkövetés

Járműkövető rendszerünk segítségével gyorsabban és pontosabban szolgálhatja ki partnereit. Csökken a várakozási idő és nő a bizalom. A rendszer funkciói a következők: nyomkövetés valós időben, útvonal lejátszás, testreszabható riportok, pontok és területek rögzítése, üzemanyag-szintmérés, automatikus értesítési funkciók és szerviz modul. Amennyiben rendszerünk és szolgáltatásaink nem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket, elállhat a szerződéstől, mi pedig visszafizetjük a készülékek vételárát. Ha kérdése van, vagy szeretné megtekinteni szolgáltatásainkat, látogasson el weboldalunkra!

Euro-Motors Flottakezelő

Euro-Motors Flottakezelő

Olyan cégautó flottára vágyik, amely teljesen megfelel igényeinek, költséghatékony és amivel kevés teendője van? Az Euro-Motors Flottakezelőnél ez természetes! Egy járműpark kezelése komplex feladat. Ebben tud segíteni Önnek az Euro-Motors Csoport, mert teljes körű tapasztalattal rendelkezünk a flottajárművek üzemeltetése és finanszírozása területén. Függetlenül attól, hogy a járműpark flottakezelését teljes egészében kiszervezi, vagy csak célirányosan egyes szolgáltatásokat vesz igénybe: a költségei és a feladatai mindenképpen csökkennek.

Fiat Szabó

Fiat Szabó

A Fiat Szabó Kft.-nél különleges kedvezményekkel várjuk a flotta-vásárlókat. Flottakedvezmény már 3 autó vásárlása esetén igényelhető, nagyobb mennyiség esetén egyedi kedvezményt állapítunk meg. Amennyiben a részletek felől érdeklődik, kérjük keresse fel márkakereskedésünket vagy hívja flotta-értékesítő kollégánkat az alábbi elérhetőségen:

Flotta Nelson

Flotta Nelson

Suszter, maradj a kaptafánál, tartja a régi mondás. Az autóhoz ugyan mindenki ért, és foglalkozik vele, mégis, mi azt gondoljuk, az Ön autóügyeinek is javára válik, ha gondoskodó kezekben, szakértők segítségével kezelik őket. Az autópark kezelés az autó és a finanszírozás kiválasztásától a mindennapi és a rendszeres karbantartások szakszerű és költséghatékony elvégzésén át az autó értékesítéséig teljes munkaidőben ezzel foglalkozó, tapasztalt szakemberek gondoskodását jelenti. A Nelson, mint flottakezelő és autópark kezelő vállalkozás vásárlási volumenéből adódóan jelentős kedvezményeket ér el beszállítónál, olyanokat, melyeket Ön egyedül sajnos nem kaphat meg. Ezeket a kedvezményeket mi továbbadjuk Önnek!

Hirdetés
Flottamenedzsment

Flottamenedzsment

A korszerű flottamenedzsment komoly segítséget nyújt abban, hogy a gépjárművek és különösen a nagyobb gépjárműparkok üzemeltetését egy vállalkozás minél alacsonyabb költségen végezhesse. A hatékony flottamenedzsment megvalósításához elengedhetetlen a kiadások szigorú ellenőrzése, az indokolatlan költségek kiszűrése, és a járművek lehető leggazdaságosabb üzemeltetése.

Gpsgo flottakövetés

Gpsgo flottakövetés

Kedvező árú gépjárműkövető rendszert keres? Az általunk kínált költséghatékony GPSgo flottakövető rendszert bármilyen járműbe be lehet építeni. A GPS alapú járműfigyelés lényege, hogy a jármű folyamatosan tudja szolgáltatni a hollétére vonatkozó információkat. Az abban elhelyezett egység ugyanis GPS koordináták segítségével rögzíti és tárolja a jármű pozícióját, majd GSM hálózaton át feltölti azt egy központi szerverre. A szerveren tárolt adathalmazt később tetszőlegesen lehet szűrni és elemezni is.

Online gépjármű aukció

Online gépjármű aukció

Autó-Licit Online aukciós oldalunk segítségével rövid időn belül hatékonyan tudjuk Megbízóink gépjárműveit értékesíteni. Szolgáltatásaink körét képezi többek között a gépjármű állapotfelmérés, értékbecslés és az online aukció. Megbízóink lehetnek Flottakezelő cégek, bankok, lízingcégek, kis-közép és nagyvállalatok. Több mint 1900 autókereskedés használja oldalunkat! Többéves tapasztalat bizonyítja cégünk hatékony működését a piacon. Oldalunk jól kidolgozott licittechnikákkal sikeresen működik. Áttekinthető rendszer áll ügyfeleink rendelkezésére.

Simple Invest

Simple Invest

Küldetésünk célja, hogy Ügyfeleink, Partnereink részére a mai magyar flottapiacon a legjobb ajánlatokat és szolgáltatásokat nyújtsuk mindennel kapcsolatban, ami akár egy autó vagy egy teljes gépkocsipark üzemeltetését, finanszírozását és problémamentes használatát jelenti. Bízunk benne, hogy weboldalunkon minden, az Ön flottáját érintő kérdésre választ és megoldást talál és reméljük hogy hamarosan Önt vagy vállalkozását a többi megelégedett Ügyfelünk között köszönthetjük.

Slussz plussz - flottaszervíz

Slussz plussz - flottaszervíz

Személy- és kisteher gépjárműveket üzemeltető cégeknek kulcsfontosságú, hogy járműveik az áru-, illetve személyszállítási feladatokat maximálisan ellássák. Ez csak rendszeresen karbantartott járművekkel oldható meg, hiszen az elromlott jármű - többek között - hosszadalmas procedúrát jelent a jármű üzemeltetőjének (tréleres szállítás, alkatrész beszerzés, stb.). Szervizünk ebben kíván partnerei részére szerződéses keretek között komplett szolgáltatást nyújtani, mely az alábbi előnyöket biztosítja:

Teljes körű flottakezelés

Teljes körű flottakezelés

Tudjuk, hogy nincs két egyforma vállalkozás, ezért az igényekhez legjobban illeszkedő megoldást cégre szabottan kell kialakítani. Azt is felismertük, hogy a flottakezelési szolgáltatások csoportosítása megkönnyíti az ügyfél döntését, de csak abban az esetben, ha azok rugalmasan alakíthatók az egyedi igények figyelembevételével. Bármely csomagot válassza is, biztos lehet benne, hogy magas színvonalú szolgáltatásokat fog kapni, melyekkel pénzt és időt takarít meg cégének.

Trans-Automat Kft. - Flottakezelés

Trans-Automat Kft. - Flottakezelés

A TransAutomat Kft. a VDO Kienzle és a Continental Automotive GmbH termékeinek Magyarországon működő képviselete. Cégünk fő tevékenysége menetírók (tachográfok) és azon tartozékainak forgalmazása, de ez mellett számos egyéb szolgáltatást is kínálunk Önnek. Termékeink köre már kiegészült fogyasztásmérőkkel, sebesség korlátozókkal, diagramtárcsa kiértékelőkkel, műszerfal alkatrészekkel és járműpark kezelő rendszerekkel. Egyéb szolgáltatásaink közé tartozik a VDO termékek beépítése és kalibrálása, tachográfok illesztése és javítása, valamint országos szerviz hálózattal állunk ügyfeleink rendelkezésére. Bővebb információért látogasson el oldalunkra!

Tuti menü