Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cégautó hírek képes leírás - Cégautó.tlap.hu
részletek »

Cégautó hírek - Cégautó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: cegauto.tlap.hu » Cégautó hírek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Felgyorsulhat a cégautók cseréje

Felgyorsulhat a cégautók cseréje

A kormány adótörvény-módosító javaslata, amelyet október 14-én nyújtott be az országgyűlésnek, 2012-től lehetőséget biztosít a bérelt céges autó áfájának visszaigénylésére. Mindez a jövő évtől komoly könnyebbséget jelenthet a bérelt gépjárművekkel rendelkező cégek számára, ugyanakkor a gépjárműparkok korszerűsítésére ösztönzi a vállalatokat - mutat rá közleményében a Lombard Lízing Csoport.

Tco - Autóstárs

Tco - Autóstárs

Tudta, hogy akár 1 millió forint különbség is lehetséges két közel azonos teljesítményű autómotor kötelező szervizeinek 6 éves költségei között? Tudta, hogy az üzemanyagköltség átlagosan csupán 1/3-a az autózás teljes költségeinek? Szeretne még több információhoz jutni?

Traffipax hírek

Traffipax hírek

A traffipax térkép jelenleg fejlesztés alatt áll. Gőzerővel dolgozunk azon, hogy a traffipax információk egy egyszerűen kezelhető és könnyen átlátható formában jelnhessenek meg a térképen. Weboldalunkon nemcsak megyék, hanem autópályák szerint is informálódhatsz a sebességellenőrzési helyszínekről. Az alábbi listán kattints az autópálya nevére, és máris megtudhatod, hogy hol mér a traffipax.

Ügyvezető Hr portál

Ügyvezető Hr portál

Tekintettel arra, hogy most július végén még mindig nem történt meg az adójogszabályok módosításának kihirdetése, azaz közzététele, foglalkozzunk egyik kedvenc témánkkal, a gazdasági társaságok tulajdonában lévő személygépkocsival!

Tuti menü