Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cégautó járműkövető megoldások képes leírás - Cégautó.tlap.hu
részletek »

Cégautó járműkövető megoldások - Cégautó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: cegauto.tlap.hu » Cégautó járműkövető megoldások
Keresés
Találatok száma - 7 db
Inkal Gps

Inkal Gps

Az In-Kal GPS, családunknak a második Kft.-je, 2003-ban alapítottuk meg, de a GPS berendezésekkel, már 1997.-óta szoros kapcsolatban állunk, akkor kezdtük a fejlesztésüket. Első cégünk az Auto-Vizual volt, amelynek keretén belül fejlesztettük ki és gyártottuk, majd a Videoton Informatika Kft.-vel már szériákban gyártattuk 1998.-óta a mobiltelefonos autóriasztóinkat

Járműkövetés

Járműkövetés

Hírek és információk a járműkövetés, flottakövetés és nyomkövetés területéről Reméljük portálunk segítségével segíthetünk megérteni a flottakövetés nem mindig egyszerű útvesztőit. Célunk, hogy rámutassunk a sok megtakarítást jelentő 'apróságokra', hogy bemutassuk a flottakövetési piac híreit, újdonjágait.

Járműkövetés profi szinten

Járműkövetés profi szinten

A Company Guard professzionális eszközöket kínál flottakövetés és járműkövetés szolgáltatásához. Felhasználóbarát rendszerünk használata egyszerűen elsajátítható, használatával akár 20%-kal csökkenthető cége üzemanyagköltségei. Minden általunk kínált nyomkövető alkalmas a valós idejű helyzetmeghatározásra, valamint online vagy sms-ben riasztásokat küld Önnek a nem várt események bekövetkeztéről. A kedvező árú szolgáltatás megtérülését néhány perc alatt kiszámolhatja kalkulátorunk segítségével. Kérdés esetén hívjon bátran.

Megoldások - szlogenek helyett

Megoldások - szlogenek helyett

Kalkulátorunk segítségével néhány egyszerű kérdésre válaszolva kiszámíthatja, hozzávetőlegesen mennyibe kerülne Önnek a gépjármű távfelügyelet, és közben még alaposabban megismerheti szolgáltatásunkat. Vigyázunk autójára - AS Solutions gépjármű távfelügyelet.

Savetruck

Savetruck

A Save Guard Kft. által kifejlesztett, műholdas flottakövető rendszer nem csak a nagyvállatok csoportjait célozza meg, hanem a gépjármű tulajdonosok teljes körét. A cégek, valamint magánszemélyek megtalálhatják azokat a funkciókat, amelyeket használni tudnak egy ilyen rendszerrel. Ezzel gazdaságosabbá, kényelmesebbé teheti vállalkozásának, valamint magánéletének azt a részét, ami az autóhoz

Sky Controller

Sky Controller

Védje értékeit és kintlévőségeit! Könnyen kezelhető webes flottakövetés A SkyController megoldás gépjárművek távoli felügyeletét és flottakövetését valósítja meg. A cég gépkocsijainak helyét, állapotát folyamatosan naplózza és a központi szerverbe küldi, ami a webes felületen megtekinthető.

Webbase - Secret Control

Webbase - Secret Control

A járműkövetési piacon rengeteg cég kínál GPS műholdas járműkövetési szolgáltatást. Nem mindegy azonban, hogy mi a célja a nyomkövető rendszerrel, illetve, hogy milyen eredményeket kíván elérni a flottakezelő rendszer használata során. Ne dőljön be az esetleg látszólag feltűnően olcsó járműkövetési rendszereknek, mert sokszor nem azt kapja, amit elvárt. Ahhoz, hogy Ön valóban legnagyobb költségcsökkentést tudja elérni sok múlik azon, hogy mennyi és milyen speciális járműkövetési funkciókkal rendelkezik az adott GPS műholdas flottakövető rendszer.

Tuti menü