Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cégautó lízing képes leírás - Cégautó.tlap.hu
részletek »

Cégautó lízing - Cégautó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: cegauto.tlap.hu » Cégautó lízing
Keresés
Találatok száma - 12 db
Comprex Lízing

Comprex Lízing

Cégünk közel egy évtizede van jelen a hazai gépjármű-finanszírozási piacon. Ehhez a legfontosabb lépés egyedi bérleti konstrukcióink kidolgozásán kívül a megfelelő bizalom kialakítása partnereinkkel. Ennek sikerét állandó visszatérő ügyfeleink bizonyítják. Minden területen megpróbálunk a lehető leggyorsabban és legrugalmasabban igazodni ügyfeleink és piac igényeihez. Az alábbiakban röviden összefoglalva találják a leglényegesebbeket ezek közül...

Credital Lízingcsoport Kft.

Credital Lízingcsoport Kft.

Cégünk, a Credital Lízingcsoport Kft. 1994-ben alakult. Társaságunk műszaki- és egyéb berendezések, gépek, felszerelések, valamint gépjárművek finanszírozásával kíván a jól gazdálkodó hazai vállalkozások könnyebb, gyorsabb, eredményesebb munkájához hozzájárulni a gazdaság teljes vertikumában.

Eurofleet

Eurofleet

Az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. honlapján. Oldalunkon hasznos információkat talál, melyek megkönnyítik döntéseit gépjármű parkjával kapcsolatosan. Vegye fel velünk a kapcsolatot, segítségünkkel optimális megoldást talál járműparkja üzemeltetésre!

Gato Negro

Gato Negro

Amennyiben gépjárművet szeretne vásárolni hitel vagy lízing igénybevételével az Ország bármely részén, forduljon hozzánk bizalommal. Gyorsan és rugalmasan kezeljük ügyfeleink autó­vásárlását valamint az azzal kapcsolatban felmerülő problémákat 2002 óta az MKB-Euroleasing és a Merkantil Bank képviseletében.

Honda Szallerbeck

Honda Szallerbeck

Szalonunkban lehetőségük van mind cégeknek, mind magánszemélyeknek hitelre illetve lízingre vásárolni gépkocsikat. Új és használt autófinanszírozásnál hitel, pénzügyi lízing és tartós bérlet konstrukciókat kínálunk. Hiteleket forint alapon már akár 25%, euro alapon 40% kezdőrészlettel lehet választani. Lízing esetében forint alapon 20%, euro alapú konstrukcióban pedig 35% a kezdőrészlet. A futamidő maximum 84 hónap lehet. A hitelügyintézés a helyszínen történik!

Indotek

Indotek

Alapító cégünket tulajdonosai, a Colorado-állambéli (USA) Bohemian Group of Companies (Stryker Foundation and Trust) és más privát befektetési alapok, valamint kockázati tőkebefektetők vagyonának kezelésére hozták létre 1997-ben Kevin ∓Thorn Rt. néven. A cég neve 1998-ban változott Indotek Befektetési Zrt-re.

Ing lease

Ing lease

A Tulajdonos, az ING Lease Holding N.V. döntésével összhangban az ING Pénzügyi lízing Zrt. és az ING Bérlet (Magyarország) Zrt. a finanszírozási tevékenységét megszüntette, amelynek következtében új finanszírozási kérelmet már nem fogadunk be, tevékenységünk kizárólag a meglévő ügyfélkör aktív szerződéseinek a szerződésben meghatározott feltételekkel történő kiszolgálására korlátozódik.

Lease Plan

Lease Plan

Több mint 9000 járműből álló flottánk - mely közel 30%-os piaci részesedést jelent - bizonyítja, hogy a piacvezető LeasePlan megbízható partner a személy- és kishaszongépjárművek kezelésében és finanszírozásban. Szakértőkből álló csapatunk nap, mint nap azért dolgozik, hogy ügyfeleinket kiváló minőségben szolgáljuk ki.

Lízingfinanszírozás

Lízingfinanszírozás

Vállalkozásunk finanszírozási termékek, azon belül is elsősorban lízing termékek értékesítésével, lízing tanácsadással és finanszírozási ügyletek lebonyolításával foglalkozik. Amennyiben eszközbeszerzés előtt áll, legyen az akár tehergépjármű, pótkocsi vagy más termelő gép/berendezés, ami cége hatékony működését szolgálja, és az eszköz beszerzését külső forrás bevonásával, lízingfinanszírozás segítségével kívánja megvalósítani, jó helyen jár. Sok éves lízing piacon szerzett szakmai tapasztalatunkat és széles körű lízing és egyéb finanszírozói kapcsolatainkat tudjuk az Ön rendelkezésére bocsátani, hogy vállalkozása számára megtalálja a legmegfelelőbb megoldást.

Hirdetés
M3 autópar

M3 autópar

Cégünk állapot és márka függetlenül gépkocsit vásárol azonnali készpénzfizetéssel. - Lejárt műszakist és hitellel terheltet is. - Budapest és környékén megbeszélés szerint házhoz is megyünk. - Törött-sérült autó felvásárlása - Műszaki hibás autó felvásárlás

Scoiete Generale

Scoiete Generale

... az SG Eszközfinanszírozás cégcsoportnál, az eszköz- és szállítói finanszírozás specialistájánál. Cégeink - az SG Eszközfinanszírozás Magyarország Zrt., az SG Járműfinanszírozás Magyarország Zrt. és az SG Eszközlízing Magyarország Kft. - mind azzal a céllal jöttek létre, hogy finanszírozási megoldásaink segítségével lehetővé tegyük

Toyota hitel

Toyota hitel

2012. január 1-től az ÁFA törvény lehetővé teszi a személygépkocsikhoz kapcsolódó lízingdíjak ÁFA tartalmának visszaigénylését bérleti konstrukcióknál. ÁFA szempontjából nem csak a Tartósbérlet (operatív lízing) számít bérleti konstrukciónak, hanem a Nyíltvégű pénzügyi lízing is - így e konstrukció esetén is visszaigényelhető az ÁFA. Ez a cégek számára komoly könnyebbséget jelent és azt eredményezi, hogy kedvezőbb feltételekkel tudják lízingbe venni céges autóikat, ami jelentős megtakarítást jelent a költségvetésükben.

Tuti menü