Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cégautó linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Cégautó képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: cegauto.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 93 db
Adófórum - cégautó

Adófórum - cégautó

A gépjárműadóról szóló 1991. évi LXXXII. törvény (köznyelven: súlyadó) tartalmazza a cégautó-adóval kapcsolatos rendelkezéseket is. A hivatkozott törvény szerint nem adóköteles az a magánszemély tulajdonában álló személygépkocsi, amelynek használatával összefüggésben a használó - költségei ellentételezésére - kizárólag az Szja tv. 7. §-a (1) bekezdésének r) pontja és 25. §-a (2) bekezdésének b) pontja szerinti költségtérítést kap.

Advitrans Kft.

Advitrans Kft.

A jelenlegi gazdasági helyzetben minden cégvezető keresi a költségcsökkentési lehetőségeket. Független szakértőként végzett Flottaudit.hu szolgáltatásunk feltárja a cégautó üzemeltetés optimalizálásában rejlő gépkocsinként 100-400.000 Ft/év potenciális megtakarítási lehetőséget. Ha úgy érzi, minden rendben a céges autókkal, akkor is érdemes külső szakértőkkel megvizsgáltatni a teljes munkafolyamatot. Ha már kihelyezte a flottaüzemeltetést, akkor pedig a külső flottakezelő szolgáltatásait és a gépkocsikkal kapcsolatos belső munkafolyamatok harmonizálását érdemes megvizsgáltatni. És ezt a nagyon felgyorsult autópiaci változások miatt ajánlott évente, de legalább kétévente újra elvégeztetni.

Arleta Rent

Arleta Rent

Az Arleta Rent Autókölcsönző 2011-ben kezdte meg autókölcsönzési tevékenységét, autókozmetikánk már több évre tekint vissza. .. Pár hónap alatt kimagasló sikereket értünk el, amit köszönhetünk megbízható autóparkunknak és rugalmasságunknak. Maximalisták vagyunk, ezért bízunk benne, hogy lelkesedésünk töretlen lesz!

Ati dekor

Ati dekor

1996-ban alapítottuk cégünket. A profilunk csak dekorációs anyagok és berendezések forgalmazását takarta. Ma már sok kollegával fáradozunk azon, hogy megrendelőink elégedettek legyenek. Céljaink: Meglévő és leendő ügyfeleink megelégedésére végezni munkánkat, igényeiknek formálása az igényesebb, minőségibb reklámok elkészítése érdekében. Cégstruktúránk a következő: Csapatunkban megtalálható: grafikus, ipari alpinista, villanyszerelő, szerkezet és géplakatos, dekoratőr akik igen nagy tapasztalattal rendelkeznek és kreatívak. Tevékenységünk szinte felsorolhatatlan.

Autó matrica

Autó matrica

Az autódekorációkat minden esetben a legjobb minőségű alapanyagból gyártjuk, alap minőségű alapanyaggal nem dolgozunk, hisz fontos a tartósság, így az atutódekorációját szakszerű felhelyezést követően éveking élvezheti, így a matricák laminálva vannak (plusz átlátszó fedő, védőréteggel ellátva)

Autócentrum - Ford Szabó

Autócentrum - Ford Szabó

Az Autócentrum Szabó Kft. több mint 15 éves tapasztalatát felhasználva speciálisan vállalatok részére alakítottuk ki rugalmas és a nemzetközi flottaszolgáltatási sztenderdeknek megfelelő flotta konstrukcióinkat. Ügyfeleink részére teljes körű, szolgáltatói hálózatunkon keresztül országosan elérhető flottakezelési és finanszírozási szolgáltatásokat kínálunk. Finanszírozási szolgáltatásaink elérhetők pénzügyi lízing és tartós bérlet konstrukcióban, míg a flottakezelési szolgáltatások igénybe vehetőek zárt és nyílt elszámolással egyaránt. Szakmai tapasztalatunk, innovatív csapatmunkák és kapcsolataink révén rendkívül sokszínű termékpalettával, rugalmas, egyedi konstrukciókkal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Autódekor

Autódekor

Válassza a DON kft. autódekorációs szolgáltatásait, ha gépjárművét részben vagy akár egészben dekorálni kívánja. Fóliáink nem csupán hatalmas színválasztékban, de számos felülettípusban is megrendelhetőek. Referenciáink céges autók, flották mellett taxitársaságok és magánszemélyek egyaránt. Minden esetben rövid határidővel dolgozunk. Weboldalunkon megtekintheti cégünk teljes kínálatát, hiszen a dekoráció mellett egyéb kiegészítőkkel is várjuk megrendelőinket. Autóüveg fóliázás tevékenységünk közel ötven típusra igényelhetőek. Árainkat meg is tekintheti cége gépjárműtípusa szerint.

Autodekor

Autodekor

Az autodekor webáruházunkban csak minőségi termékeket kínálunk, amelyeket megbízható forrásból szerzünk be. Nem foglalkozunk gyenge minőségű alapanyagokkal. Ezért vállalunk olyan garanciákat, amelyeket egyik versenytársunk sem vállal. Miért? Mert mi csak akkor vagyunk elégedettek, ha Te is elégedett vagy velünk.

Autódekor - Autófólia

Autódekor - Autófólia

Egyedi grafikai tervezésű autódekoráció szerkesztésével, gyártásával (nyomtatás, plotteres vágás), dekorálásával, illetve ablak - szélvédő üveg fóliázással foglalkozunk közel 10 éve garanciával. Ablaküveg fóliát kizárólag LLumar termékeket alkalmazunk, a műbizonylat hologrammos plasztikkártya, amit a közlekedés felügyelet postáz ki az Ön címére. Autók teljes becsomagolását is végezzük (carwrapping). Széles a választék csomagoló fóliákból, normál, és prémium kategóriás, illetve exclusive anyagaink is vannak, hogy mindenki igényét ki tudjuk elégíteni. Fóliáink védik a fényezését gépjárművének kavicsfelverődés, karcolás és a káros UV sugárzás ellen. Forduljon hozzánk bizalommal! Van online rádió is az oldalon a hétköznapokra.

Hirdetés
Autódekoráció

Autódekoráció

Az utakat járva lépten-nyomon látunk a cégek neveit hirdető feliratokat - az egyszerű kis szolídan feliratozottaktól egészen a tetőtől talpig reklámmal borított autókig. Talán a legolcsóbb és legszélesebb réteg elé tárt mobil hirdetés, amely egy többmilliós autó értékének töredékéért elkészíthető. Ez igaz egy üzletkötői autóra, de akár igaz egy rakományt szállító kamionra is.

Autófólia megoldások

Autófólia megoldások

Autófólia Budapesten - autó fóliázás remek áron, tartós kivitelben! Fóliáink kényelmet és biztonságot nyújtanak Önnek és szeretteinek. Az autóüveg fólia árak típusonként változnak: hő- és UV-védelmet, szilánkvédelmet, ill. belátásvédelmet egyaránt tudunk biztosítani. Fedezze fel az autófóliázás új dimenzióját a SkyFol prémium termékeivel! Autóüveg fóliázás Budapesten, páratlan garanciális feltételekkel. Forduljon hozzánk bizalommal, és kérjen ajánlatot! Az autófóliázás árakról részletesen tájékozódhat honlapunkon.

Autókölcsönzés Online

Autókölcsönzés Online

Autókölcsönzés, bérautó foglalás külföldön és belföldön interneten keresztül. Online autóbérlés szolgáltatás garantáltan legjobb árakon az autó kölcsönzés piac kiemelkedő vállalkozásainak ajánlatából. Olcsó autókölcsönzés lehetőségét a világszerte működő autókölcsönző partnerek ajánlatainak árösszehasonlítása adja, továbbá az árgarancia szolgáltatás. Autóbérlés során bármilyen felmerülő kérdés esetén kérjük hívja a ügyfélszolgálatunkat. Világszerte több mint 26000 autókölcsönzés ponton van lehetőség a bérautó felvételére és leadására. Több mint 180 világmárka autókölcsönző biztosítja megbízható bérautó kínálatot, hatalmas választékot és garantáltaltan legjobb árakat. Autóbérlési partereink között található: AVIS, Budget, Hertz, stb.

Autós dekorációk

Autós dekorációk

Biztosan már Ön is észrevette, hogy egyre több cég alkalmazza az egyik leghatékonyabb hirdetési megoldást termékeinek, szolgáltatásainak reklámozására, az autómatricázást. Az autóreklám sikere a kedvező ár-érték arányában és a magas hatásfokában rejlik! A jármű ugyanis az egyszeri dekorációs költség ellenében éveken keresztül mutatja a hirdető céget a nagy nyilvánosságnak.

Autót bérelek

Autót bérelek

Az autót bérelek oldalon keresztül lehetőség nyílik többek között a bérléshez szükséges autók keresésére egy nagy adatbázisból, majd a kiválasztott autó kikölcsönzésére. Az oldalon lehetőség van személyautó bérlésre, valamint egyaránt flotta foglalásra is.

Az útnyilvántartás szakértője

Az útnyilvántartás szakértője

'Mit nyertem a RoadRecord-dal? 1. havi 3 órát (átlag nettó órabérem): 21.000 Ft /hó 2. 9 éves benzines gépjármű cégautóadója: 11.000 Ft/hó 3. Havi 1.500 km után zsebben maradó költség NAV által jóváhagyva: 12.600 Ft /hó 4. Nyugodt perceket. Ezt nem bírtam beárazni. Már az első hónap végén nullszaldós a szolgáltatás. (Mert nem programot vettem :) ) Adjuk össze üzleti évre: 535.200 Ft /év (nettó) [ezt rontja a szervízköltség, nagylelkű leszek 150.000 Ft/év] Marad: 385.200 Ft /év [na jó ebből a tiétek: 9.300 Ft /év] Marad: 375.900 Ft /év (Ez jövőre több lesz - adó, benzinár stb.)'

Bolkoprint

Bolkoprint

Cégünk a már 14 éve sikeresen működő Bolko szitanyomó üzem partnercégeként, azzal szoros együttműködésben alakult meg. Az egyre növekvő igények kielégítésére szükségessé vált a bővülés, e célból jött létre a Bolko-Print Dekorációs és Szolgáltató Kft., melynek fő profilját a dekoráció és nyomdai munkák, valamint dekorációs alapanyagok értékesítése képezi.

Cargo rent

Cargo rent

Autókölcsönzés Új és rendszeresen karbantartott autók (Suzuki, Ford, Opel) kölcsönzése nagyon kedvező feltételekkel! Tudjon meg többet az autókölcsönzésről. Kisbusz kölcsönzés, mikrobusz kölcsönzés Új Ford Transit kisbuszok, 100-125 lóerős motorokkal, kényelmes belső térrel, tágas csomagtérrel az Önök szolgálatában. Tudjon meg többet a kisbusz kölcsönzés feltételeiről!

Tuti menü